Подочистачка iRobot Braava 390

Подочистачка iRobot Braava 380
 

Braava 390 е подходящ за всички домове с твърди подови настилки. Сухото почистване с Braava 390 може да обхване площ до 200 m2, а мокрото – до 60 m2 с едно зареждане. Значително предимство е системата PRO-CLEAN, която осигурява перфектно измиване на подовете. Друго предимство е бързото зареждане на черната Braava 380, която е готова за работа след 4 часа.

Основни предимства:
- Турбо зарядно за по-бързо зареждане (два часа) - Много тихо почистване
- Ефективни микрофибърни подложки
- Лесна система за закрепване на подложката
- Почиства всички видове твърди подови настилки
- Възможност за ползване на няколко навигационни уреда
- Навигация в пространството - NorthStar
- Система PRO-CLEAN: резервоар за вода и препарат за почистване
- Два режима на работа: сухо и мокро почистване
- Почиства покрай стени и под мебели
- Сензори срещу падане по стълби - Функция „Пауза/Рестарт“
 

Тихо почистване:
По време на почистването Braava е изключително тиха. Можете да я ползвате рано сутрин или късно вечер, Braava няма да събуди никого. Braava не е прахосмукачка, тя е роботизирана подочистачка, която почиства прах и фини частици, чрез своите микрофибърни подложки. Колелата на Braava се задвижват от тих електрически двигател; по тази причина не можете да я чуете докато почиства.

NorthStar навигационна технология
Технологията NorthStar е разработена в сътрудничество с NASA и работи като вграден GPS. Навигационният куб NorthStar произвежда сигнал, който Braava използва, за да определи положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат почистени. Когато приключи работата си, Braava винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването - още една от възможностите на технологията NorthStar.

Ефективни микрофибърни подложки
iRobot Braava използва специални микрофибърни подложки с изключителни възможности за сухо и мокро почистване. Бялата подложка, по която полепват прах, косми и козина, се ползва за сухо почистване. Синята подложка е разработена специално за мокро почистване. Можете лесно да поставите подложката, като използвате панела с магнитна ключалка и гумени прикрепващи ленти. Когато почистването приключи, просто изперете подложката, дори и в пералнята.

Два почистващи режима
Braava работи в два режима за почистване – сухо и мокро. Не си представяйте режима за сухо почистване като метла, която ще измете парчета от изсъхнала кал, разнесени из стаята. Този режим е създаден да почиства прах, косми и слабо замърсяване на всички видове твърди повърхности, дори просторни пространства. Нечистотиите полепват по бялата микрофибърна подложка, която лесно можете да изтръскате, когато почистването приключи. При сухото почистване Braava се движи из пространството в дълги прави линии. Мокрото почистване ефективно измива повърхностите. Braava се движи на къси линии, като описва движения под формата на рисунък, тип елха. Чрез тази техника, уредът успява да почисти петна и прах.

Почистване покрай стени и под мебели
Почистването с Braava е умно и най-вече пълноценно. Роботът влиза под леглото и мебелитe или зад тоалетната; почиства цялостно около стени, както и около кошчета за смет или краката на маси. Реагира на препятствия в помещението. Не удря мебелите. Ако достигне килим, ще спре, ще се обърне и ще почисти пространството около меката настилка. Като цяло, разбира че да почистиш килима с микрофибърен плат не е добра идея.

Възможност за ползване на няколко навигационни куба
Braava 380 има възможност да се свърза с няколко навигационни куба с различни навигационни сигнали. С тяхна помощ могат да се почистват по-големи пространства. Препоръчваме навигационните кубове да се поставят на разстояние 7м един от друг, за да осигурят пълно покритие. Почистването с Braava 380 ще обхване цялото пространство, което е покрито от сигнала.

Система PRO-CLEAN
Braava 380 увеличава ефективността на работата си, чрез системата PRO-CLEAN. Използвайки резервоар с препарат за почистване, вграден в панела за закрепване на подложката, системата поддържа подложката леко мокра през цялото време. Благодарение на това Braava 380 премахва дори най-упоритите петна от вашия под. Напълнете резервоара с хладка вода и добавете препарат за почистване. Можете да ползвате и Scooba Juice или всеки друг препарат за подово почистване. Следвайте инструкциите за дозировка на етикета на избрания препарат. Ние препоръчваме да слагате средно по три капки от препарата в резервоара PRO-CLEAN. Забележка: Не ползвайте твърде силни продукти на основата на разтворители, белини, сода каустик и др.

Сензори срещу падане по стълби
Специални сензори предпазват робота от падане по стълби или от високи места.

Пауза/Рестарт функция
Имате нужда да спрете Braava за момент, да свършите нещо и след това да рестартирате робота. Няма проблем. Функцията Пауза/Рестарт ви гарантира, че Braava ще продължи почистването от там, където то е било прекъснато.


Технически данни:
- Система за лесно закрепване на подложката
- За всички видове твърди подови настилки
- Навигация в пространството - NorthStar
- Панел с PRO-CLEAN резервоар
- Функция за бързо зареждане
- Удобна дръжка за лесно пренасяне
- Батерия – Ni-MH 2000 mAh
- Капацитет на батерията при сухо почистване: до 4 часа / 200 m²
- Капацитет на батерията при мокро почистване: до 2,5 часа / 60 m²
- Време за зареждане: 2 часа*
- Тегло: 1.8 кг
- Размер: 244 x 216 x 79 мм

Съдържание на кутията:
- 1бр. Braava 390
- 1бр. Почистващ панел Pro-Clean
- 1бр. Почистващ панел
- 1бр. Навигационен куб
- 2бр. Подложки за сухо почистване
- 1бр. Дозатор за почистващ панел Pro-Clean
- 2бр. Подложка за мокро почистване
- 1бр. Батерия
- 1бр. Турбо зарядно
 

Препоръчителна цена: 679.00 лв с ДДС

Промоция 659.00 лв с ДДС

 

 

 

Free Counter

vBulletin statistics